Profilbildet til zethProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til SnæxProfilbildet til Bimann43Profilbildet til ShineProfilbildet til komigje69Profilbildet til KiwienProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til OralProfilbildet til KristiansenProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til bergen89Profilbildet til ShjalomProfilbildet til IsDronninga47
Profilbildet til ArielProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til Hemne72Profilbildet til SussProfilbildet til Mass SageProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til NylongummiProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til MizzyProfilbildet til ExodiaProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til MissyMooProfilbildet til TommybProfilbildet til ÅsaneG20

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje