Profilbildet til harepusenProfilbildet til leandroProfilbildet til .tvliseProfilbildet til halloisProfilbildet til Mass SageProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til AndiiProfilbildet til InsomniaProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til kennedy85Profilbildet til SingleLizProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til jonas93Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til DonGrisProfilbildet til PrettyBoyFloyd
Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til BotanicalProfilbildet til NylongummiProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til Erik1337Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til AjscreamProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til SimProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til KatherineProfilbildet til PhenrikProfilbildet til Ganjalf21

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje