Profilbildet til staken jacsenProfilbildet til just myselfProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til HexaProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Difference___Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til MariusProfilbildet til Mossing34Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til ElviraProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til snirlenProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til carogirlProfilbildet til westpar76
Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til FinelineProfilbildet til JaNuSProfilbildet til NeonProfilbildet til JiJiProfilbildet til stuve92Profilbildet til Hemne72Profilbildet til fridafridaProfilbildet til trond`enProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til geddimannProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til JosepProfilbildet til foresterProfilbildet til IngerLiseBia

Merethe21

@merethe21
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Merethe21:Disse profilene har Merethe21 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje