Profilbildet til SamehadaProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til RubberkingProfilbildet til bamsefarProfilbildet til MarwinProfilbildet til KarinagayProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til jarlemannProfilbildet til Telemann88Profilbildet til InnlandetProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til Hemne72Profilbildet til StreetgirlsProfilbildet til SupermannProfilbildet til Angel84
Profilbildet til godsg1Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til vickycdProfilbildet til agderProfilbildet til cat68Profilbildet til ElinesProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til Reisende40Profilbildet til lekenergodProfilbildet til SamehadaProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til AzathothProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til Nettstedet

Merethe21

@merethe21
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Merethe21:Disse profilene har Merethe21 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje