Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til smoker;)Profilbildet til bad666boyProfilbildet til TheMissProfilbildet til MissMProfilbildet til hank95Profilbildet til Kate WProfilbildet til **WanjaProfilbildet til KennethR88Profilbildet til SiljeProfilbildet til BluwProfilbildet til Lissa
Profilbildet til Hilde79Profilbildet til Anne72Profilbildet til Trh1980Profilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til AlekProfilbildet til JavhaxProfilbildet til OralProfilbildet til DorcasProfilbildet til TearyProfilbildet til Caleron86Profilbildet til ZaxProfilbildet til KimmernProfilbildet til jeanettekProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til englevingerProfilbildet til spaceorchestra

Merethe21

@merethe21
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Merethe21:Disse profilene har Merethe21 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje