Profilbildet til NallexyProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til nord88Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Joey77Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til ElleseusProfilbildet til RubberkingProfilbildet til Sublime81Profilbildet til LeticiaProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til dp72Profilbildet til PlatinumProfilbildet til Bjornch
Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til Joey77Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til Angel84Profilbildet til KennethR88Profilbildet til Leather-hunkProfilbildet til OsloG21Profilbildet til charlotee23Profilbildet til NinnaProfilbildet til GoldenProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til moss73Profilbildet til ZupaMann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje