Profilbildet til AngrybeanProfilbildet til pitt76Profilbildet til SvantepriProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til AnMy99Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til AlesioProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til XL KukkProfilbildet til Par på camProfilbildet til mann oslProfilbildet til ReidarProfilbildet til trannyboyProfilbildet til nord88Profilbildet til SKubrickProfilbildet til Tanja609(CD/TV)
Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til pytagorasProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til sverre89Profilbildet til dia***Profilbildet til BBW28Profilbildet til Kate WProfilbildet til NallexyProfilbildet til Grom87Profilbildet til Mandal37Profilbildet til SupermannProfilbildet til SuzProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til På_søk

Kåtfyr34yes

@mfredric
aktiv 3 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Kåtfyr34yes:Disse profilene har Kåtfyr34yes besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje