Profilbildet til ElyProfilbildet til MM77Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Osl38Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til MehtevasProfilbildet til KristiansenProfilbildet til AmpriProfilbildet til HommeProfilbildet til HexaProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til pia1975Profilbildet til JavhaxProfilbildet til englevinger
Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til maler.nProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til IngunnProfilbildet til miss76Profilbildet til chipProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til Par på camProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til MissProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til ArielProfilbildet til runAProfilbildet til bergen89

Kåtfyr34yes

@mfredric
aktiv 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kåtfyr34yes:Disse profilene har Kåtfyr34yes besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje