Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til MrVoldProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til Handyman40Profilbildet til bbck osloProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til MILFogDILFProfilbildet til bamsefarProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til apeeassProfilbildet til jenandProfilbildet til Melek
Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til AndiiProfilbildet til 33Profilbildet til brollProfilbildet til nina1992Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til Fresia4Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til JontassProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til buskerudProfilbildet til Tommyb

Mia, 21 Oslo

@mia21
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Mia, 21 Oslo:Disse profilene har Mia, 21 Oslo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje