Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til brollProfilbildet til FreshnessProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til ValeriaProfilbildet til sweden boyProfilbildet til NjordProfilbildet til ElviraProfilbildet til northkickProfilbildet til MrbigProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Fresia4Profilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til kennedy85
Profilbildet til MILFogDILFProfilbildet til MM77Profilbildet til moss73Profilbildet til naitsProfilbildet til IntrMannProfilbildet til HebroProfilbildet til MandrakeProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til golfbearProfilbildet til Just4youProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til LadysmanProfilbildet til LeticiaProfilbildet til ThomasassProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til maanestraale

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje