Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til mann oslProfilbildet til maritaProfilbildet til SimProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til ballderProfilbildet til guttenProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til Hilde79Profilbildet til ArielProfilbildet til norseman9Profilbildet til solaProfilbildet til FreshnessProfilbildet til NåProfilbildet til AfroMan
Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til pvcloveProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til C.lop14Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til shinY_Profilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til JiJiProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til RockDudeProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til h_frodeProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldre

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje