Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Nic94Profilbildet til yanaProfilbildet til SkårnesProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til knutbrgProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Natasha93Profilbildet til charlotee23Profilbildet til Osl38Profilbildet til BullseyeProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til bunnyProfilbildet til LærerenProfilbildet til Man30303Profilbildet til nada000
Profilbildet til jens41Profilbildet til KosMusProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til kajabiProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til julieProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til ole322Profilbildet til LærerenProfilbildet til TommybProfilbildet til 59modellProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til wannaBgoodProfilbildet til Klara31Profilbildet til faith

Mia, 21 Oslo

@mia21
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Mia, 21 Oslo:Disse profilene har Mia, 21 Oslo besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 3 uker, 3 dager siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje