Profilbildet til englevingerProfilbildet til C.lop14Profilbildet til ak00nProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til SherylProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Niko9Profilbildet til NåProfilbildet til gameroslProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til nordicsound
Profilbildet til MandrakeProfilbildet til AlesioProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til xtrProfilbildet til lalaparProfilbildet til Lars80Profilbildet til afrikarProfilbildet til SkårnesProfilbildet til bergenm30Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til KimmernProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til Fin g30Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til JiJi
  • 4 dager, 6 timer siden

    mary1

    mary1 ble et registrert medlem 4 dager, 6 timer siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje