Profilbildet til qwerty19Profilbildet til stian93Profilbildet til pitt76Profilbildet til Joachim*Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til westpar76Profilbildet til XjanneProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til pierceddickProfilbildet til LatexfunProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til two-playfulProfilbildet til Sjt
Profilbildet til m52aProfilbildet til PlatinumProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til kennethProfilbildet til dp72Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til ElskersexenProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til DorransProfilbildet til AndiiProfilbildet til NowheremanProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til hank95Profilbildet til freezinProfilbildet til Reina21
  • 3 måneder, 1 uke siden

    mary1

    mary1 ble et registrert medlem 3 måneder, 1 uke siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje