Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til pia1975Profilbildet til bergen89Profilbildet til faithProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til BjoernProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til Lill17Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til johnrunProfilbildet til LauVauProfilbildet til Klara31Profilbildet til SadominatorProfilbildet til sluggernProfilbildet til TuttaProfilbildet til englevinger
Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til Flekka18Profilbildet til spruksProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til burndocProfilbildet til JontassProfilbildet til SiljeProfilbildet til julieProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til AndroidProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til OralProfilbildet til testomanProfilbildet til Difference___Profilbildet til sjømannProfilbildet til trond`en
  • 11 måneder, 2 uker siden

    mary1

    mary1‘s profil ble oppdatert 11 måneder, 2 uker siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje