Profilbildet til jannis25Profilbildet til sexworker202Profilbildet til spruksProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til TorolavProfilbildet til northkickProfilbildet til ZizouProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til pierceddickProfilbildet til TabbeProfilbildet til MidasProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til snirlenProfilbildet til Cecilie95
Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til AngelManProfilbildet til faithProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Stine1986Profilbildet til Slappen72Profilbildet til joniProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til hawe35Profilbildet til VictorProfilbildet til YouwishProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til LululuuProfilbildet til babyboo
  • 1 uke, 3 dager siden

    Mickel77

    Mickel77 ble et registrert medlem 1 uke, 3 dager siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje