Profilbildet til DrYvilProfilbildet til sola50Profilbildet til mrroyalProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til parivestProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til RubberkingProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til MaykieProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til AinuinoBodø
Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til xtrProfilbildet til SjtProfilbildet til RockDudeProfilbildet til nord88Profilbildet til ZaxProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til AskimMannProfilbildet til nina1992Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til På_søkProfilbildet til OsloG21Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til XjanneProfilbildet til Lululuu

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje