Profilbildet til sisunorProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til zailoProfilbildet til staalmannenProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til CulprateProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til AsveigProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til simonaProfilbildet til RJProfilbildet til johnrunProfilbildet til DrYvil
Profilbildet til ThomasassProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til SoffiProfilbildet til pia1975Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Reina21Profilbildet til northkickProfilbildet til OralProfilbildet til XL KukkProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til jan50Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til LululuuProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til westpar76
  • 2 år, 2 måneder siden

    bim

    bim Posted an update in Hjelp 2 år, 2 måneder siden

    hva er passordet for Homo 40+?

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje