Profilbildet til Thea92Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til AinaCdProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til StreetgirlsProfilbildet til kaiasoProfilbildet til C.lop14Profilbildet til Slave g23Profilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til foresterProfilbildet til godheksaProfilbildet til mrroyalProfilbildet til Mia, 21 Oslo
Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til kennedy85Profilbildet til ChristineTranseProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til Lars80Profilbildet til ReidarProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Caleron86Profilbildet til FreshnessProfilbildet til ChivasProfilbildet til AlesioProfilbildet til par_30Profilbildet til Trudelutt

milana36

@milana36
aktiv 4 timer, 45 minutter siden
Disse profilene har besøkt milana36:Disse profilene har milana36 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje