Profilbildet til veilchenProfilbildet til TengilProfilbildet til IngunnProfilbildet til MoaProfilbildet til NannaProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til LangbeinProfilbildet til AjscreamProfilbildet til swedmanProfilbildet til Passivg19Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til LenemorProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til Niko9Profilbildet til latex66Profilbildet til _Nordre Land_
Profilbildet til talkmanProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til AyakachanProfilbildet til RJProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til Buffy93Profilbildet til godsg1Profilbildet til TuttaProfilbildet til Telemann88Profilbildet til MannValdresProfilbildet til agderProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til XjanneProfilbildet til maritaProfilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til Bjoern
  • 1 uke, 6 dager siden

    milana36

    milana36 ble et registrert medlem 1 uke, 6 dager siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje