Profilbildet til OdinProfilbildet til babybooProfilbildet til slaviProfilbildet til stian93Profilbildet til chefdepommeProfilbildet til ChivasProfilbildet til BottomProfilbildet til TabbeProfilbildet til bakerProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til TheMissProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til KjellarProfilbildet til j18elverumProfilbildet til StaaleProfilbildet til orro75
Profilbildet til Tine cdProfilbildet til Angel4uProfilbildet til Siba44Profilbildet til LamatryneProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til sexworker202Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til MusashiProfilbildet til komigje69Profilbildet til halloisProfilbildet til freaky2Profilbildet til ellenProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til KrangleFant

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje