Profilbildet til zethProfilbildet til C.lop14Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til Stine1986Profilbildet til KongenProfilbildet til AskimMannProfilbildet til Kate WProfilbildet til 2KosProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til latexthingProfilbildet til vickycdProfilbildet til Hemne72Profilbildet til ThomasassProfilbildet til NyssaProfilbildet til dogbayProfilbildet til Brum
Profilbildet til AsveigProfilbildet til bamsefarProfilbildet til LookmeProfilbildet til El DiabloProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til Angel4uProfilbildet til dp72Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Julie00Profilbildet til COBRAF2Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til PSYllonProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Mr.Bombastic
  • 1 uke, 6 dager siden

    milana36

    milana36 endret profilbildet sitt 1 uke, 6 dager siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje