Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til røyskattaProfilbildet til SvetikProfilbildet til freezinProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til SakoProfilbildet til LilliMyProfilbildet til freaky2Profilbildet til Sonny55Profilbildet til norseman9Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Solros72Profilbildet til Girlflower
Profilbildet til JiJiProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til NettstedetProfilbildet til ElviraProfilbildet til someboyProfilbildet til JM28Profilbildet til Tony21Profilbildet til pompelProfilbildet til JærguttenProfilbildet til HommeProfilbildet til SvetikProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til SigvegalProfilbildet til Fin g30Profilbildet til Reisende40

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje