Profilbildet til XenaProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til HazeProfilbildet til Anne72Profilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til halloisProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til -MissV-Profilbildet til kjelli77Profilbildet til Caleron86Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til Kate WProfilbildet til m33sandnes
Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til NikkiSissyProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til NightdiverProfilbildet til ElinesProfilbildet til MusashiProfilbildet til Lica89Profilbildet til Klar 79Profilbildet til chefdepommeProfilbildet til *Punky*Profilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til AnMy99Profilbildet til Jontass

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje