Profilbildet til DionysusProfilbildet til JontassProfilbildet til Bimann43Profilbildet til Latex44Profilbildet til AskimMannProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til HardRockProfilbildet til SvetikProfilbildet til gameroslProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til JavhaxProfilbildet til Floppa1Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til Latexmann
Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til h_frodeProfilbildet til BadboyProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til DrulProfilbildet til RonnProfilbildet til KennethR88Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til karlaaProfilbildet til Merethe21Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til 59modellProfilbildet til TordenspydProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til AndyrjProfilbildet til Sir John
  • 1 uke, 6 dager siden

    milana36

    milana36‘s profil ble oppdatert 1 uke, 6 dager siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje