Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til HardRockProfilbildet til windel999Profilbildet til Kas=)Profilbildet til ZeroProfilbildet til sisunorProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til Linda_25Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til kajabiProfilbildet til No StringsProfilbildet til talkmanProfilbildet til Helene89Profilbildet til ChristinaCDProfilbildet til burndocProfilbildet til Mr.Sensitive
Profilbildet til staalmannenProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til TingTongProfilbildet til Handyman40Profilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til pvcloveProfilbildet til CindyCDProfilbildet til NordlandProfilbildet til AndyrjProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til OdinProfilbildet til just myselfProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til stian93Profilbildet til PsykiskTerrorMann33
  • 1 uke, 5 dager siden

    milana36

    milana36 la inn en oppdatering i gruppen Eros Chat 1 uke, 5 dager siden

    menn hvor er du? Jeg vil ha mye sex !!!!!!!!!!!!!!

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje