Profilbildet til ZeroProfilbildet til parivestProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til ToyenProfilbildet til ElyProfilbildet til DorransProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til TorolavProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til bby123Profilbildet til charlotee23Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til TheRose49Profilbildet til binittedal31
Profilbildet til JiJiProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til MizzyProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til TengilProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til bergen89Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til Huldra89Profilbildet til h_frodeProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Osl38Profilbildet til AskimMannProfilbildet til Erik1337Profilbildet til KittyCat29

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje