Profilbildet til 2hot4UProfilbildet til Oslo27Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til ChrisCProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til carmellaProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til KimmernProfilbildet til LokerProfilbildet til DodraugenProfilbildet til MatteStProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til HoneyMoney
Profilbildet til plusSProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til h_frodeProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til petzlProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til LadyStarProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til LærerenProfilbildet til bait69Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Ganjalf21

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje