Profilbildet til LamatryneProfilbildet til CulprateProfilbildet til Bimann43Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til TigerProfilbildet til Thea92Profilbildet til sweettortureProfilbildet til AndyrjProfilbildet til MaykieProfilbildet til LangbeinProfilbildet til NataProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til ChivasProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til westpar76
Profilbildet til MandrakeProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til LadysmanProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til YuaygirlProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til sola50Profilbildet til **WanjaProfilbildet til mark04Profilbildet til eddi1000Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til shivaProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Bjornch

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje