Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til OdinProfilbildet til mrroyalProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Oslo27Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til HommeProfilbildet til frekkis71Profilbildet til kmfantProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til fevikmannenProfilbildet til sjømannProfilbildet til Suz
Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til ellenProfilbildet til pompelProfilbildet til OralProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til ani5Profilbildet til uzi69Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til petrus1956Profilbildet til freaky2Profilbildet til HommeProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til BDSM-Vesterålen

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje