Profilbildet til NallexyProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til TabbeProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til two-playfulProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til jente2011Profilbildet til JosepProfilbildet til sexworker202Profilbildet til ChivasProfilbildet til treff hedmark
Profilbildet til hasifa wahibProfilbildet til Slave g23Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til SkårnesProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til Thea92Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Mass SageProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Oslo60+Profilbildet til Toralf_89Profilbildet til OralProfilbildet til julieProfilbildet til AndyrjProfilbildet til Al Spacey

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje