Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til julieProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til TabbeProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til MolliProfilbildet til JontassProfilbildet til DorransProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til jeanettekProfilbildet til ElviraProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til MidasProfilbildet til geddimannProfilbildet til Djeimi
Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til tinaProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til Handyman31Profilbildet til NikkiSissyProfilbildet til NettstedetProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til sølProfilbildet til claireProfilbildet til godheksaProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til eddi1000Profilbildet til SadominatorProfilbildet til Chrisoslo

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje