Profilbildet til Par på camProfilbildet til sjømannProfilbildet til BabyWProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til .tvliseProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til KjellarProfilbildet til TuttaProfilbildet til IngunnProfilbildet til wille455Profilbildet til golfbearProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til andy1988Profilbildet til FrkTheaProfilbildet til urokraakeProfilbildet til pia1975
Profilbildet til ChivasProfilbildet til tinaProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til Andersen89Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til colargolProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til latex66Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til talkmanProfilbildet til NinnaProfilbildet til englevingerProfilbildet til PlatinumProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til 22x15ostfold86

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje