Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til engenanjaProfilbildet til BottomProfilbildet til dewill77Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til BillProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Plu2Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til MidasProfilbildet til BB-btm4top
Profilbildet til MeeowProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til bby123Profilbildet til SkårnesProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til CleoProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til RockDudeProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til DavinciProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til pompelProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Leticia

milana36

@milana36
aktiv 6 timer, 20 minutter siden
Disse profilene har besøkt milana36:Disse profilene har milana36 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje