Profilbildet til Linda_25Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til EscobarProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til swedmanProfilbildet til pierceddickProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til Oslo27Profilbildet til Mass SageProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til SarlimeProfilbildet til henrkjarProfilbildet til sjømannProfilbildet til maler.n
Profilbildet til losamantesProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til SammiProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til simonaProfilbildet til ElinesProfilbildet til i love boysProfilbildet til LærerenProfilbildet til hank95Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til SadominatorProfilbildet til kjelli77Profilbildet til bwillyProfilbildet til NettstedetProfilbildet til harepusenProfilbildet til Latex44

milana36

@milana36
aktiv 6 timer, 20 minutter siden
Disse profilene har besøkt milana36:Disse profilene har milana36 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje