Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til buskerudProfilbildet til DorcasProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til FreshnessProfilbildet til jonas93Profilbildet til sisunorProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til bait69Profilbildet til Oslo27Profilbildet til ElviraProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til Mehtevas
Profilbildet til NannaProfilbildet til lovebbwProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Klar 79Profilbildet til Reisende40Profilbildet til NikkiSissyProfilbildet til ingoladProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til joniProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til blaithinProfilbildet til Floppa1Profilbildet til cat68

milana36

@milana36
aktiv 6 timer, 18 minutter siden
Disse profilene har besøkt milana36:Disse profilene har milana36 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje