Profilbildet til AngrybeanProfilbildet til TengilProfilbildet til MidasProfilbildet til DrulProfilbildet til KvinnenProfilbildet til JupiterProfilbildet til Joachim*Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til LadyStarProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til karlaaProfilbildet til silverProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldre
Profilbildet til ArielProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til HardRockProfilbildet til Floppa1Profilbildet til RantazticProfilbildet til nafaProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til latexthingProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til hasifa wahibProfilbildet til coolchic101Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til MannValdresProfilbildet til SkårnesProfilbildet til UngOgDeilig

milana36

@milana36
aktiv 6 timer, 19 minutter siden
Disse profilene har besøkt milana36:Disse profilene har milana36 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje