Profilbildet til solaProfilbildet til stian93Profilbildet til naitsProfilbildet til BiparProfilbildet til pia1975Profilbildet til RantazticProfilbildet til dewill77Profilbildet til kmfantProfilbildet til sluggernProfilbildet til carogirlProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til røyskattaProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til nada000Profilbildet til KongenProfilbildet til wille455
Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til LissaProfilbildet til trisvikProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til MoaProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til beitoProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til line tvProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til OdinProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til XjanneProfilbildet til Reisende40

milana36

@milana36
aktiv 4 timer, 45 minutter siden
Disse profilene har besøkt milana36:Disse profilene har milana36 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 21 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 21 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje