Profilbildet til vekten75Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Klar 79Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til VigdisProfilbildet til tinaProfilbildet til julieProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til SarlimeProfilbildet til YouwishProfilbildet til MortenBProfilbildet til jente2011Profilbildet til Passivg19Profilbildet til ElyProfilbildet til joni
Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til BadboyProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til Nic94Profilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til GhroltProfilbildet til ninatvProfilbildet til pytagorasProfilbildet til Trappani89Profilbildet til Erik1337Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til Siba44Profilbildet til KjellarProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til Par.Stange Hun

milana36

@milana36
aktiv 6 timer, 13 minutter siden
Disse profilene har besøkt milana36:Disse profilene har milana36 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

milana36

Ditt kjønn

Kvinne

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Kortvarig romanse

Min sexstatus

Hetero

Hva jeg liker best

Slave ser etter en mester! finn meg her → http://realintim.tk

Fritekst

Slave ser etter en mester! finn meg her → http://realintim.tk

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje