Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til MortenBProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til SvetikProfilbildet til BecksProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til 59modellProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til westpar76Profilbildet til TordenspydProfilbildet til MariusProfilbildet til LauVauProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til NowheremanProfilbildet til shafty
Profilbildet til Reina21Profilbildet til vanosm52Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til LenemorProfilbildet til solaProfilbildet til parivestProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til 2KosProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til Sonny55Profilbildet til ZaxProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til superteddProfilbildet til Natasha93

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje