Profilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til MartinosloProfilbildet til toro60Profilbildet til FrkTheaProfilbildet til Natasha93Profilbildet til SiljeProfilbildet til BittenProfilbildet til CulprateProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til StreetgirlsProfilbildet til SammiProfilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til pytagoras
Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til Hilde79Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til DonGrisProfilbildet til LadyStarProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til NylongummiProfilbildet til BjornchProfilbildet til par3427Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til PussiProfilbildet til h_frodeProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til OsloKnut

Mimmi51

@mimmi5
aktiv 4 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Mimmi51:Disse profilene har Mimmi51 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje