Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til 2KosProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til someboyProfilbildet til SakoProfilbildet til Handyman40Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til temptationProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til ani5Profilbildet til Linda_25Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Haakon92
Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til ElleseusProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til MartinosloProfilbildet til Natasha93Profilbildet til Flekka18Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til komigje69Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til XjanneProfilbildet til TheReaderProfilbildet til Lica89

Mimmi51

@mimmi5
aktiv 4 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Mimmi51:Disse profilene har Mimmi51 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 12 timer, 54 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 12 timer, 54 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje