Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til FinelineProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til jarlemannProfilbildet til latex66Profilbildet til zethProfilbildet til pvcloveProfilbildet til jonas93Profilbildet til petrus1956Profilbildet til AngrybeanProfilbildet til BottomProfilbildet til badboy1986Profilbildet til PrettyBoyFloyd
Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til Geirern92Profilbildet til Par på camProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til LathamsProfilbildet til RememBr83Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til Alexander44Profilbildet til AnetteleProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til Zax

Mimmi51

@mimmi5
aktiv 5 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Mimmi51:Disse profilene har Mimmi51 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Mimmi51

Ditt kjønn

Kvinne

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Langvarig romanse

Hva jeg liker best

Naturen

Hva jeg hater mest

Utroskap og løgner

Fritekst

Savner en å bli gammel sammens med. Østfold er stedet Og alder er jo godt voksen

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje