Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til trond`enProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til xdresserProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til SvetikProfilbildet til hgsd1Profilbildet til AndiiProfilbildet til karlaaProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Erik1337Profilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til Kjellar
Profilbildet til Siba44Profilbildet til BrumProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til EvensProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til SiljeProfilbildet til LatexmannProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til Angel84Profilbildet til NyssaProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til leandroProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til FinelineProfilbildet til Bukowski69

Mimmi51

@mimmi5
aktiv 4 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Mimmi51:Disse profilene har Mimmi51 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Mimmi51

Ditt kjønn

Kvinne

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Langvarig romanse

Hva jeg liker best

Naturen

Hva jeg hater mest

Utroskap og løgner

Fritekst

Savner en å bli gammel sammens med. Østfold er stedet Og alder er jo godt voksen

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje