Profilbildet til LissaProfilbildet til urokraakeProfilbildet til JustinProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til kennethProfilbildet til CleoProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til StavangerProfilbildet til Lill17Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til BecksProfilbildet til MatteStProfilbildet til UerfarenProfilbildet til ShjalomProfilbildet til Lolita <3
Profilbildet til ZaxProfilbildet til Stine1986Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til FinelineProfilbildet til mann oslProfilbildet til fadedProfilbildet til ManimalProfilbildet til LokerProfilbildet til PSYllonProfilbildet til latino123Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til MeeowProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til ErogenProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Adrian23år

mindwto

@mindtwo
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt mindwto:Disse profilene har mindwto besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje