Profilbildet til SussProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til L_KProfilbildet til Andersen89Profilbildet til No StringsProfilbildet til RJProfilbildet til Haakon92Profilbildet til ElinesProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til dogbayProfilbildet til RuienProfilbildet til agderProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til bergen89
Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til MannValdresProfilbildet til UmbrEllaEllyProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til bait69Profilbildet til InsomniaProfilbildet til DavinciProfilbildet til C.lop14Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til LululuuProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til KosMusProfilbildet til MartinosloProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til kmfant

mindwto

@mindtwo
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt mindwto:Disse profilene har mindwto besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje