Profilbildet til BotanicalProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til RogermadsProfilbildet til cat68Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til SwededarterProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til jan50Profilbildet til TonyMontanaProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til RixnProfilbildet til moss73Profilbildet til Anettele
Profilbildet til AndroidProfilbildet til NightdiverProfilbildet til sweettortureProfilbildet til freaky2Profilbildet til NannaProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til BottomProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til MartinosloProfilbildet til jan50Profilbildet til OralProfilbildet til BrumProfilbildet til pytagoras

mindwto

@mindtwo
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt mindwto:Disse profilene har mindwto besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje