Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til LåtteProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til NordJente90Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til MehtevasProfilbildet til Lez 40Profilbildet til AzathothProfilbildet til UerfarenProfilbildet til fridafridaProfilbildet til kastrdProfilbildet til Julie00Profilbildet til Hulder1Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til Ready4fun
Profilbildet til brunnbeverProfilbildet til ExodiaProfilbildet til two-playfulProfilbildet til DjeimiProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til mizzyProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til OdinProfilbildet til Linda_25Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til Floppa1Profilbildet til agderProfilbildet til @nn@Profilbildet til ClaudiaFJ

mindwto

@mindtwo
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt mindwto:Disse profilene har mindwto besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje