Profilbildet til ole322Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til veilchenProfilbildet til Stine1986Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til Mossing34Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til nattroseProfilbildet til ShineProfilbildet til FinelineProfilbildet til SissyShirley
Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til KaisaProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til Jan46Profilbildet til TommybProfilbildet til carmellaProfilbildet til leandroProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til LarsnProfilbildet til northkickProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til kenneth

mindwto

@mindtwo
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt mindwto:Disse profilene har mindwto besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje