Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til halloisProfilbildet til BiparProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til MidasProfilbildet til Alexander44Profilbildet til Ready4funProfilbildet til SKubrickProfilbildet til mrtoreProfilbildet til ToyenProfilbildet til søker sexProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Trinetussa
Profilbildet til ak00nProfilbildet til MusashiProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til MrVoldProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til talkmanProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til johnrunProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Floppa1Profilbildet til zethProfilbildet til Isabella10Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til Goodgirl-GoneBAD

mindwto

@mindtwo
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt mindwto:Disse profilene har mindwto besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje