Profilbildet til staken jacsenProfilbildet til PSYllonProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til testomanProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til CalaDorProfilbildet til KatherineProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Slave g23Profilbildet til ninatvProfilbildet til MoaProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Grom87Profilbildet til Mike
Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til binittedal31Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til BergenoProfilbildet til AlekProfilbildet til regntøymannProfilbildet til trisvikProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til MissMProfilbildet til Goldi!!

mindwto

@mindtwo
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt mindwto:Disse profilene har mindwto besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje