Profilbildet til claireProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til mark04Profilbildet til Man30303Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til i love boysProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til troendern93Profilbildet til jeanettekProfilbildet til parivestProfilbildet til kennedy85Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til ArielProfilbildet til halloisProfilbildet til Hemne72
Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til YongProfilbildet til lekenergodProfilbildet til ManimalProfilbildet til maritaProfilbildet til SherylProfilbildet til Nic94Profilbildet til blaithinProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til GogT1971Profilbildet til swedmanProfilbildet til broll

mindwto

@mindtwo
aktiv 1 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt mindwto:Disse profilene har mindwto besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje