Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til virtuveProfilbildet til førdeparetProfilbildet til kaiasoProfilbildet til vickycdProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til StrazoProfilbildet til elghodeProfilbildet til Torill1979Profilbildet til bwillyProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til Haugalending
Profilbildet til swedmanProfilbildet til TabbeProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til testomanProfilbildet til kmfantProfilbildet til Difference___Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Tine cdProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til HebroProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til Lenemor

mindwto

@mindtwo
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt mindwto:Disse profilene har mindwto besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje