Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Telemann88Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til Modesty56Profilbildet til vekten75Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til SakoProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til Andersen89Profilbildet til SherylProfilbildet til AskimMannProfilbildet til pierceddickProfilbildet til LangbeinProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Romeo
Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til geddimannProfilbildet til ArconadaProfilbildet til BjornchProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til ole322Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til DragongirlProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til MizzyProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til DavinciProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til Angel84Profilbildet til Kospie
  • 6 dager, 12 timer siden

    Mindy000

    Mindy000 ble et registrert medlem 6 dager, 12 timer siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje