Profilbildet til naitsProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til Haakon92Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Bimann43Profilbildet til Androx0Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til mrtoreProfilbildet til NjordProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til CindyCDProfilbildet til afrikarProfilbildet til ZizouProfilbildet til nina1992Profilbildet til Scorpion
Profilbildet til Reina21Profilbildet til Solros72Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til Caleron86Profilbildet til ChrisCProfilbildet til elghodeProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til shinY_Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til LeticiaProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til NinnaProfilbildet til søker sexProfilbildet til JaNuSProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Matiine123
  • 1 uke, 3 dager siden

    Mindy000

    Mindy000 ble et registrert medlem 1 uke, 3 dager siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje