Profilbildet til RJProfilbildet til ElviraProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til NeonProfilbildet til MatteStProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til BadboyProfilbildet til burndocProfilbildet til karlaaProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til AndroidProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til NoMoreMrNiceguy
Profilbildet til lauraloveProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Haakon92Profilbildet til SwededarterProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Man30303Profilbildet til swedmanProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til spruksProfilbildet til KimmernProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til dewill77Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til qwerty19
  • 6 dager, 12 timer siden

    Mindy000

    Mindy000 endret profilbildet sitt 6 dager, 12 timer siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje