Profilbildet til Per SProfilbildet til ingoladProfilbildet til LauVauProfilbildet til På_søkProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til XL KukkProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til BrumProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til Handyman40Profilbildet til Trh1980Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til MizzyProfilbildet til BBW28Profilbildet til Tromsøgoojenta 40 år
Profilbildet til TonyMontanaProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til golfbearProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til TordenspydProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til KiwienProfilbildet til Klara31Profilbildet til RubberkingProfilbildet til bamsefarProfilbildet til TigerProfilbildet til bad666boyProfilbildet til GogT1971Profilbildet til ValeriaProfilbildet til LauVau
  • 1 uke, 3 dager siden

    Mindy000

    Mindy000 endret profilbildet sitt 1 uke, 3 dager siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje