Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til MannValdresProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til Skeva91Profilbildet til DorransProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til RantazticProfilbildet til nord88Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til Difference___Profilbildet til henrkjarProfilbildet til solaProfilbildet til Bjornch
Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til JosepProfilbildet til Man30303Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til FinelineProfilbildet til BotanicalProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til TuttaProfilbildet til ShjalomProfilbildet til @nn@Profilbildet til par_30Profilbildet til afrikarProfilbildet til JiJiProfilbildet til andy1988Profilbildet til Løvejenta
  • 6 dager, 12 timer siden

    Mindy000

    Mindy000 endret profilbildet sitt 6 dager, 12 timer siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje