Profilbildet til sexworker202Profilbildet til monique tvProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til XL KukkProfilbildet til @nn@Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til lovebbwProfilbildet til afrikarProfilbildet til TheRose49Profilbildet til kajabiProfilbildet til KvinnenProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Tara84Profilbildet til Angel84
Profilbildet til MikeProfilbildet til foresterProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til skurk3Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til agderProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til AngelManProfilbildet til RJProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til akane21Profilbildet til ExodiaProfilbildet til nelg90
  • 1 uke, 3 dager siden

    Mindy000

    Mindy000 endret profilbildet sitt 1 uke, 3 dager siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje