Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til BjornchProfilbildet til AfroManProfilbildet til wille455Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til burndocProfilbildet til jens41Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til synnyProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til binittedal31Profilbildet til jeanymariaProfilbildet til AnMy99Profilbildet til FrkHeidi
Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til jente2011Profilbildet til CalaDorProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til AskimMannProfilbildet til SylvesterProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til staalmannenProfilbildet til mizzyProfilbildet til BiparProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til kajabiProfilbildet til Golddigger

Mindy000

@mindy
aktiv 5 dager, 12 timer siden
Disse profilene har besøkt Mindy000:Disse profilene har Mindy000 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje