Profilbildet til zethProfilbildet til LangbeinProfilbildet til HardRockProfilbildet til Roger84Profilbildet til ZizouProfilbildet til JupiterProfilbildet til miss76Profilbildet til Solros72Profilbildet til temptationProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til colargolProfilbildet til MrVoldProfilbildet til PhenrikProfilbildet til førdeparetProfilbildet til XjanneProfilbildet til vigdis 48
Profilbildet til RixnProfilbildet til vanosm52Profilbildet til agderProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til SadominatorProfilbildet til OsloG21Profilbildet til zethProfilbildet til zailoProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til L_KProfilbildet til kajabiProfilbildet til JustinProfilbildet til AnMy99Profilbildet til Maykie

Mindy000

@mindy
aktiv 5 dager, 12 timer siden
Disse profilene har besøkt Mindy000:Disse profilene har Mindy000 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Mindy000

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje