Profilbildet til ReidarProfilbildet til MeeowProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til BiTrineProfilbildet til godsg1Profilbildet til lauraloveProfilbildet til NowheremanProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til jenandProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til Lenaa23Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til Joachim*Profilbildet til Mr.Alphaguy
Profilbildet til Reisende40Profilbildet til Butt FarmerProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til sabriinaProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til JosepProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til SkårnesProfilbildet til zailoProfilbildet til OralProfilbildet til nina1992Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til StrazoProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Chivas

plusS

@minus
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt plusS:Disse profilene har plusS besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje