Profilbildet til AndiiProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til godheksaProfilbildet til SupermannProfilbildet til norseman9Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til jan50Profilbildet til Tobben28Profilbildet til lovebbwProfilbildet til IngegardProfilbildet til AndroidProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til gloria thomas
Profilbildet til RantazticProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til skurk3Profilbildet til KjellarProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til shinY_Profilbildet til plusSProfilbildet til NåProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til windel999Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til hotnoProfilbildet til veilchenProfilbildet til Marwin

plusS

@minus
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt plusS:Disse profilene har plusS besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje