Profilbildet til stuve92Profilbildet til JosepProfilbildet til IronheartProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til Anne72Profilbildet til Trh1980Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til SjtProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til ElinesProfilbildet til røyskattaProfilbildet til DemonMaggoy
Profilbildet til toro60Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til vickycdProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til CleoProfilbildet til PSYllonProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til TabbeProfilbildet til Huldra89Profilbildet til LatexleahProfilbildet til DodraugenProfilbildet til mrtoreProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til GjøvikKvinne

plusS

@minus
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt plusS:Disse profilene har plusS besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje