Profilbildet til stian93Profilbildet til ArconadaProfilbildet til knny88Profilbildet til eddi1000Profilbildet til MandrakeProfilbildet til Modesty56Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til parivestProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til shaftyProfilbildet til Hanne Panne
Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til ak00nProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til LeneaProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til KaisaProfilbildet til AlesioProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til 2KosProfilbildet til superteddProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til RubberkingProfilbildet til mizzyProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til knutbrg

plusS

@minus
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt plusS:Disse profilene har plusS besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje