Profilbildet til nafaProfilbildet til RememBr83Profilbildet til cat68Profilbildet til MidasProfilbildet til EscobarProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til Lars80Profilbildet til spruksProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til mizzyProfilbildet til AndiiProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til Passivg19Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til freezinProfilbildet til gebbensladd
Profilbildet til veilchenProfilbildet til JupiterProfilbildet til IngunnProfilbildet til TorolavProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til LamatryneProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til BullseyeProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til LatexleahProfilbildet til beitoProfilbildet til ballderProfilbildet til Floppa1Profilbildet til MandrakeProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til love one another

Miss

@miss
aktiv 1 år siden
Disse profilene har besøkt Miss:Disse profilene har Miss besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje