Profilbildet til EscobarProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til DrulProfilbildet til røyskattaProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til BabyWProfilbildet til DavinciProfilbildet til MaykieProfilbildet til SussProfilbildet til 33Profilbildet til karlaaProfilbildet til maritaProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til guttenProfilbildet til sisunor
Profilbildet til lalaparProfilbildet til shivaProfilbildet til DodraugenProfilbildet til AskimMannProfilbildet til godsg1Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til InsomniaProfilbildet til PhenrikProfilbildet til yanaProfilbildet til LululuuProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til kennedy85Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til TabbeProfilbildet til lunatrabem

Miss

@miss
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Miss:Disse profilene har Miss besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje