Profilbildet til IntrMannProfilbildet til dogbayProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til NightdiverProfilbildet til SylvesterProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til **WanjaProfilbildet til Moonlight Shadow
Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til **WanjaProfilbildet til SylvesterProfilbildet til dogbayProfilbildet til NightdiverProfilbildet til IntrMann

Miss

@miss
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Miss:Disse profilene har Miss besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje