Profilbildet til KarinagayProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til HardRockProfilbildet til AndyrjProfilbildet til JaNuSProfilbildet til m52aProfilbildet til CharlesProfilbildet til andy1988Profilbildet til troendern93Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til Kalle2Profilbildet til EscobarProfilbildet til TearyProfilbildet til Klara31Profilbildet til På_søk
Profilbildet til sweettortureProfilbildet til JM28Profilbildet til KospieProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til shinY_Profilbildet til sexworker202Profilbildet til MolliProfilbildet til komigje69Profilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til førdeparetProfilbildet til MeeowProfilbildet til TorolavProfilbildet til vanosm52Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til Skårnes

Miss

@miss
aktiv 1 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Miss:Disse profilene har Miss besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 timer, 23 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 timer, 23 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje