Profilbildet til SiljeProfilbildet til Leto78Profilbildet til Kjekken88Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til Androx0Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til JiJiProfilbildet til RosjerProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til Trappani89Profilbildet til BittenProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til Trinetussa
Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til KimmernProfilbildet til mark04Profilbildet til MoaProfilbildet til JontassProfilbildet til KongenProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til badboy1986Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til BadboyProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til MannValdresProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldre

miss76

@miss76
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt miss76:Disse profilene har miss76 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje