Profilbildet til qwerty19Profilbildet til TengilProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til Angel84Profilbildet til ChristinaCDProfilbildet til bad666boyProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til Donatello21Profilbildet til toro60Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Crazy92Profilbildet til Angel4uProfilbildet til 33Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til 59modell
Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til CalaDorProfilbildet til ingoladProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til orro75Profilbildet til Niko9Profilbildet til sportfuckProfilbildet til SussProfilbildet til TordenspydProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til JosepProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til nada000Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til Kvinnen
  • 2 år, 4 måneder siden

    miss76

    miss76 ble et registrert medlem 2 år, 4 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje