Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til TingTongProfilbildet til ellenProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til *Punky*Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til Lez 40Profilbildet til MiaBProfilbildet til AlexsProfilbildet til xtrProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til DionysusProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til pierceddick
Profilbildet til NordlandProfilbildet til BjoernProfilbildet til KaisaProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til sabriinaProfilbildet til Stine1986Profilbildet til IntrMannProfilbildet til dp72Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til fintparProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til mindwtoProfilbildet til snirlenProfilbildet til Oslo60+
  • 2 år, 1 måned siden

    miss76

    miss76 ble et registrert medlem 2 år, 1 måned siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje