Profilbildet til MrVoldProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til smoker;)Profilbildet til SiljeProfilbildet til Slappen72Profilbildet til swedmanProfilbildet til Alexander44Profilbildet til 2KosProfilbildet til Merethe21Profilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til stuve92Profilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til ArielProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til hattifnattene00
Profilbildet til SkårnesProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til i love boysProfilbildet til xtrProfilbildet til nord88Profilbildet til LatexleahProfilbildet til Telemann88Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til orphansProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Floppa1Profilbildet til jarlemannProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til RubberkingProfilbildet til SissyShirley
  • 1 år, 9 måneder siden

    miss76

    miss76 ble et registrert medlem 1 år, 9 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje