Profilbildet til mrtoreProfilbildet til LadyStarProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til sportfuckProfilbildet til latino123Profilbildet til Grom87Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Tony21Profilbildet til Kjekken88Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til JavhaxProfilbildet til RJProfilbildet til Drul
Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til ArielProfilbildet til Passivg19Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til kmfantProfilbildet til Oslo27Profilbildet til silverProfilbildet til godheksaProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til TheRose49Profilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til slaviProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til martin,østfold
  • 1 år, 11 måneder siden

    miss76

    miss76 ble et registrert medlem 1 år, 11 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje