Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til LangbeinProfilbildet til LissaProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til gutt1981Profilbildet til VigdisProfilbildet til plusSProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til hgsd1Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til trond`enProfilbildet til JontassProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til windel999
Profilbildet til SuzProfilbildet til henrkjarProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til KiwienProfilbildet til KosMusProfilbildet til RememBr83Profilbildet til jannis25Profilbildet til CuckoldparetProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til monique tvProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til TommybProfilbildet til SkårnesProfilbildet til Gutt23TRD
  • 1 år, 11 måneder siden

    miss76

    miss76 endret profilbildet sitt 1 år, 11 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje