Profilbildet til LeneaProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til mizzyProfilbildet til TommybProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til MatteStProfilbildet til NåProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til CleoProfilbildet til poopITboyProfilbildet til bad666boyProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til Donatello21Profilbildet til ~ lille please ~
Profilbildet til HardRockProfilbildet til xantippeProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til Tony21Profilbildet til TheMissProfilbildet til Leto78Profilbildet til leandroProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til AzathothProfilbildet til Telemann88Profilbildet til bamsefarProfilbildet til shaftyProfilbildet til SjtProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til andrea transe møre&romsdal
  • 2 år, 4 måneder siden

    miss76

    miss76 endret profilbildet sitt 2 år, 4 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje