Profilbildet til BadboyProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til krsflortProfilbildet til CleoProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til Grom87Profilbildet til spruksProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til Hulder1Profilbildet til AjscreamProfilbildet til IngegardProfilbildet til MizzyProfilbildet til EmmaEE
Profilbildet til BiTrineProfilbildet til smoker;)Profilbildet til IngunnProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til fridafridaProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til sisunorProfilbildet til fadedProfilbildet til poffenProfilbildet til KvastenProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til PlatinumProfilbildet til kinky667Profilbildet til AjscreamProfilbildet til sweettorture
  • 2 år, 7 måneder siden

    miss76

    miss76 endret profilbildet sitt 2 år, 7 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje