Profilbildet til henrkjarProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til AlexsProfilbildet til MissMProfilbildet til ToyenProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til maritaProfilbildet til Lez 40Profilbildet til halloisProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til DorcasProfilbildet til windel999Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til Bluw
Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til AlekProfilbildet til burndocProfilbildet til GeiriProfilbildet til SakoProfilbildet til SvetikProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til ani5Profilbildet til Alexander44Profilbildet til Just4youProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til ExodiaProfilbildet til Handyman40Profilbildet til LokerProfilbildet til Ole Kristian 1990
  • 1 år, 9 måneder siden

    miss76

    miss76 endret profilbildet sitt 1 år, 9 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje