Profilbildet til LåtteProfilbildet til lovebbwProfilbildet til YongProfilbildet til HazeProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til Matiine123Profilbildet til AndiiProfilbildet til Lill17Profilbildet til treff hedmarkProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til SupermannProfilbildet til XL KukkProfilbildet til Ellensoeker
Profilbildet til apeeassProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til norseman9Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til latexthingProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til MariusProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til Julie00Profilbildet til superteddProfilbildet til Isabella10Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til testoman
  • 2 år, 1 måned siden

    miss76

    miss76 endret profilbildet sitt 2 år, 1 måned siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje