Profilbildet til KatherineProfilbildet til HazeProfilbildet til Lill17Profilbildet til MidasProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til afrikarProfilbildet til VictorProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til BiparProfilbildet til DonGrisProfilbildet til Tine cdProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til Androx0Profilbildet til Angel4u
Profilbildet til AlekProfilbildet til SKubrickProfilbildet til kmfantProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til brollProfilbildet til EvensProfilbildet til leandroProfilbildet til ErogenProfilbildet til petzlProfilbildet til GogT1971Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til mark04Profilbildet til L_KProfilbildet til golfbearProfilbildet til Odin

miss76

@miss76
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt miss76:Disse profilene har miss76 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje