Profilbildet til westpar76Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til BjornchProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til sølProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til MusashiProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til mrtoreProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til LarsnProfilbildet til Just4youProfilbildet til Bimann43Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til m52a
Profilbildet til LatexleahProfilbildet til xtrProfilbildet til MidasProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til orphansProfilbildet til røyskattaProfilbildet til Stine1986Profilbildet til ingoladProfilbildet til AinaCdProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til JosepProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til hotno

miss76

@miss76
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt miss76:Disse profilene har miss76 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje